Penthouse u Medulinu sa predivnim pogledom na more i 100m do mora!

Stan 3S+DB za prodaju, Medulin , 470 000 €

Istra, Medulin

Kao u svemu u životu, uvijek se nešto smatra samim vrhom, najboljim što postoji u određenom području. Tako je, kada su stanovi u pitanju, penthouse ona varijanta koja predstavlja prvaka lige, prostor koji se smatra najelitnijim i najcjenjenijim. A kada je uz sve taj penthouse u jednom od najpoznatijih turističkih središta u Istri, i kada se iz njega prostire otvoreni pogled na more udaljeno samo stotinu metara, onda doista s posebnom pažnjom predstavljamo ovaj vrhunski stan u Medulinu, kakav se rijetko nađe na tržištu.
Penthouse sa nalazi na vrhu zgrade suvremenog dizajna, izgrađene 2017. godine i udaljene od centra mjesta 500 metara. Prostire se na dvije etaže i ukupno 156,78 m2 prostora. Orijentiran je prema jugu, zahvaljujući čemu obiluje prirodnom, sunčevom svjetlosti, i stoga je stan ciljano koncipiran s velikim staklenim stijenama i prozorima koji iz svakog kutka prostora omogućuju pogled na ljepotu morskog plavetnila koje se spaja s nebom.
Prostor dnevnog boravka dizajniran je u open space varijanti koja čini cjelinu s kuhinjom i blagovaonicom, a staklene stijene dnevnog boravka imaju izlaz na prostranu terasu na kojoj ćete se osjećati kao na krovu svijeta, uživajući u pogledu na more, opuštajućim trenucima ili sunčanju, s obzirom da lokacija stana pruža potpunu privatnost u odnosu na okolinu. Impozantni stan raspolaže s tri prostrane spavaće sobe s kupaonicama, a na galeriji, do koje se dolazi stubama iz dnevnog boravka, fantastičan je prostor koji trenutačno ima ulogu radne sobe s pogledom na more. Naravno, po želji se može prenamijeniti i u neku drugu svrhu. Stolarija je visoke kvalitete, aluminijska, što doprinosi energetskoj učinkovitosti nekretnine, baš kao i solarni paneli za grijanje vode. Kompletan stan ima podno grijanje na struju te uz sve ima i tri klima uređaja. A kako biste se u ovom jedinstvenom prostoru osjećali još ljepše i sigurnije, pokriven je video nadzorom te ima ugrađen alarm. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto, a prodaje se zajedno s većim komadima namještaja, poput kreveta i ormara, dok dekoracije i sitni inventar zadržava sadašnji vlasnik.
Pogledajte dobro ovu spektakularnu nekretninu, i ne razmišljajte previše, jer je riječ o jedinstvenoj prilici koju treba odmah prepoznati kao potencijal za vrhunsku investiciju, bilo da je riječ o prostoru za život i stalni boravak, ili za iznajmljivanje u turističke svrhe. Ovaj penthouse pun je pogodak za apsolutno sve opcije.

Osnovne informacije

  • Šifra objektacsv-743
  • Prodajna cijena 470 000 €
  • LokacijaMedulin (52203)
  • Kvadratura160,00 m2
  • Tip stana3S+DB
  • Energetski razredA
  • Broj soba4
  • Broj spavaćih soba3
  • Broj kupaonica2
  • Kat opisnoPenthouse
  • Broj etažaDvoetažni
  • Vrsta zgradeStambena
  • Godina izgradnje2017
  • Udaljenost od mora100 m
  • Udaljenost od centra500 m
  • Br. parkirnih mjesta1

Razna svojstva

  • Terasa
  • Video nadzor
  • Protuprovalna vrata
  • Alarm
  • Internet
  • PVC stolarija
  • Zadnji kat
  • Pogled na more

Grijanje

  • Podno grijanje
  • Struja
  • Klima

Instalacije

  • Voda
  • Kanalizacija
  • Struja
  • DSL/Internet

Stanje zgrade

  • Korišten
  • Novogradnja

Orijentacija

  • Jug

Parking

  • U vlasništvu

U blizini

  • Centar naselja
  • Trgovina
  • Banka
  • Javna plaža
  • Aerodrom
  • Vodeni sportovi
  • Frizerski salon
  • Restoran
  • Ljekarna

Dokumentacija

  • Građevinska dozvola
  • Uporabna dozvola
  • Vlasnički list

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktiraj agenta

Marina Šverko
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".