O nama

CASA VITA REAL ESTATE – NEKA KUPNJA NEKRETNINE BUDE JEDNOSTAVNA

Odabrati nekretninu za život ili odmor u jedinstvenoj Istri zasigurno će vam biti jedna od najboljih odluka u životu. Netaknuta priroda, more, šume, pješačke i biciklističke staze, vinogradi, maslinici, bogata kulturna baština, autohtona jela i pića među najboljima u svijetu... Sve je to naša divna Istra, a da biste sve što ona nudi u startu doživjeli do maksimuma i prošli kupnju nekretnine bez stresa i komplikacija – ovdje smo mi, agencija Casa Vita iz Novigrada.

Jednako tako, želite li prodati nekretninu koju posjedujete, s punom odgovornošću možemo reći kako je dovoljno da dođete kod nas i izaberete nas kao svoje posrednike, a posao će nakon toga biti odrađen bez greške i kompetentno. Naći ćemo idealnog kupca i svim resursima pratiti proceduru do samoga kraja.

Za nas niste samo običan klijent kod kojeg treba riješiti tehnički nužne stvari. Baš naprotiv. Doživjet ćemo vas u cijelosti, kao osobu sa svojim željama, motivima, planovima za budućnost.

"Neka kupnja bude jednostavna", moto je koji nas najbolje prezentira. Upravo u cilju toga sagledavamo detaljno sve pravne aspekte svake pojedine nekretnine, i s te smo vam strane maksimalna pomoć i podrška. Drugim riječima, ukažite nam povjerenje, a mi ćemo kompletan posao odraditi za vas.

CASA VITA je agencija koja se ponosi mladim, uigranim timom, ali i dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina. Licencirani smo posrednici za nekretnine te pokrivamo područje našeg prelijepog istarskog poluotoka.

Ono što je naša specifičnost u pristupu poslu je da ne smatramo kupoprodaju gotovom kada se obavi potpis ugovora i uknjižba. Stoga, nakon kupnje nekretnine, tu smo da vam pomognemo u svim potrebama koje mogu nastati, od prijepisa svih priključaka, prijava kod administrativnih tijela, savjeta gdje što kupiti, do pronalaženja pravog majstora za određene radove.

Naši će partneri i klijenti reći da smo kompetentni, ozbiljni, transparentni, simpatični i ljudi od riječi, a mi bismo još dodali kako smo iskreni, voljni slušati, željni učiti, spremni izdvojiti vremena za vas. Odlikuje nas predanost poslu zbog koje naši kupci imaju mir, sigurni da su u dobrim i pravim rukama.

Ovdje, u Istri, gdje ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu, ovdje mi radimo i živimo, ovdje se družimo i stvaramo nova poznanstva, ovdje odgajamo djecu, ovdje smo aktivni u zajednici.

Vjerujemo da i to mnogo znači!

I na kraju, želite li možda prodati nekretninu i o tome već neko vrijeme razmišljate, ali ne znate koliko vrijedi?

Javite nam se još danas. Besplatno ćemo vas o tome konzultirati.

Casa Vita Team
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".