Cijeni se i traži kombinacija tradicionalnog i modernog

Cijeni se i traži kombinacija tradicionalnog i modernog

Mnogi koji kupuju nekretninu u Istri obavezno žele kuću ili vilu koju krase elementi tradicionalne istarske arhitekture. Kamen, drvene grede i podovi, volte, baliduri, škure na prozorskim oknima, tople, zemljane boje... Danas se, naravno, ti elementi nadopunjuju s onime što nudi moderna tehnologija gradnje, pa su rezultat visokokvalitetna zdanja koja istodobno odišu nekim davnim vremenima, i savršeno se spajaju s istarskim maslinicima, vinogradima i nepreglednom, netaknutom prirodom.

Tradicionalna arhitektura postala je jedan od zaštitnih znakova Istarskog poluotoka, iznimno tražena i cijenjena. Jer ništa se ne može usporediti s energijom i ljepotom prirodnih materijala, osobito kada uz njih idu sve udobnosti modernog življenja i maksimalna energetska učinkovitost.

Profesionalci naše agencije za nekretnine znaju prepoznati takve kuće i vile, znaju ih pronaći, i znaju kako prezentirati njihovu pravu vrijednost. S takvom nekretninom, naime, imate jamstvo da ste uložili u budućnost sljedećih nekoliko generacija koje će to zdanje koristiti i uživati u svim njegovim dobrobitima. Živimo u vremenima kada smo osjetili i doživjeli modernizaciju baš u svakom segmentu naših života. Stoga se ljudi spontano sve više okreću tradiciji, tražeći način da ona postane ravnopravan dio suvremenog funkcioniranja. Ovdje nije riječ o prolaznom trendu, već o trajnoj potrebi i filozofiji života koja postaje sve prihvaćenija, što se izrazito vidi na tržištu nekretnina.

U agenciji Casa Vita znamo sve o tome. I kada nam klijent kaže da želi tradicionalnu istarsku kuću ili vilu, posve nam je jasna njegova želja, kao i koje kriterije nekretnina mora ispuniti. Odlučite li se za kombinaciju tradicionalnog i modernog, bit će to pravi odabir. A mi smo tu da vas pratimo na svakom koraku, dok kročite putem ostvarenja svojih želja.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".