Kupnja nekretnine u Istri najbolja je moguća investicija

Kupnja nekretnine u Istri najbolja je moguća investicija

Istra u svakom smislu nudi nenadmašne pogodnosti i prednosti, u okruženju u kojem se spajaju prirodne ljepote i sve karakteristike modernog i naprednog življenja, uz tradiciju i kulturu koja se pažljivo čuva. Stoga, kupiti nekretninu u Istri, za život, povremeni boravak, ili bavljenje turizmom, odluka je koja se ujedno može nazvati investicijom bez greške. Uz odluku o kupnji svakako ide i odabir profesionalne agencije za nekretnine, čija ponuda čini široku lepezu različitih nekretnina, ovisno o preferencijama kupca. Agencija Casa Vita Real Estate u svojoj bazi ima najrazličitije kuće, stanove, vile i zemljišta, pa ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na traženje. Mi imamo sve.

Ako ste od onih koji cijene istarsku baštinu, a pritom ste ljubitelj projekata kojima se čuva autohtoni istarski štih, pravo rješenje je stara kamena kuća, poput ove u Baderni pokraj Poreča. Svu svoju maštu i kreativnost možete uložiti u ovakvu kuću, koja priča povijesne priče, i nesebično vam nudi pitomo prirodno okruženje, kao i prelijepi pogled na more. Kuća se može pogledati na linku.

Znate da je vrijeme da svoj životni trud kapitalizirate lijepim stanom pokraj mora, pa u skladu s tom spoznajom za vas u ponudi imamo stan u Novigradu s čak tri spavaće sobe i dnevnim boravkom. Idealno za obitelj – kako za život, tako i za boravak u ljetnim mjesecima. Odlučite li se za ovaj stan, do mora vas dijeli samo 200 metara. Pogledajte ga, i neće vam biti teško odlučiti.

Ugodan boravak u lijepoj kući s bazenom, a da je pritom i more udaljeno nekoliko kilometara, san je mnogih. Odlučite li se svoj život obogatiti takvom nekretninom, svakako trebate pogledati ovu kompletno opremljenu kuću nadomak Poreča, koja pruža svu ljepotu opuštenog življenja.

Vjerojatno ste čuli da su ove godine, zbog epidemiološke situacije, za razliku od svih ostalih vile za odmor koje nude udobnost, izoliranost i mir, imale bolji booking nego ikada. Stoga je pravo vrijeme da investirate u takvu nekretninu i bavljenje turizmom, a pritom ćete imati i vlastitu luskuznu oazu u koju možete doći kada poželite. Jedna od takvih vila u našoj ponudi je i ova u okolici Poreča, s kojom jednostavno ne možete pogriješiti, osobito ako ste ljubitelj moderne arhitekture i čistih linija.

Zamislili ste svoju priču od početka do kraja, i želite sami realizirati svoju kuću od temelja? U tom slučaju treba vam idealno građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji. Agencija Casa Vita u svojoj ponudi ima i to. Pa pogledajte ovo lijepo oblikovano zemljište, na fantastičnoj lokaciji pokraj Poreča, s kojeg se pruža pogled na more. Već vidite tamo svoju buduću kuću, zar ne?

Vjerujemo da ste uživali u ovom malom, virtualnom obilasku različitih nekretnina, a kako biste pogledali kompletnu ponudu, i odabrali baš ono što ste si zacrtali, sve nekretnine dostupne su na našoj web stranici.


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".