S vama smo kroz cijeli proces

S vama smo kroz cijeli proces

Kupnja nekretnine velika je životna odluka i fantastično iskustvo kroz koje dolazimo do ostvarenja naših želja, onoga što smo planirali i zacrtali. Doći do vlastitih kvadrata neprocjenjivo je. No svatko zaslužuje kroz kupljenu nekretninu dobiti točnu projekciju svojih želja, i tu je prva uloga agencije posrednika za nekretnine. Pažljivo razgovaramo sa svakim klijentom, u detalje slušamo što očekuje od nekretnine, koja cijena nekretnine je za njega prihvatljiva, za koju svrhu će mu služiti stan, kuća ili vila. I nakon što definiramo detaljnu listu želja, pronalazimo u svojoj ponudi točno ono što klijentu treba. 

No ne svodi se sve samo na odabir, jer kupnja nekretnine podrazumijeva brojnu dokumentaciju, a ona često znači i niz birokratskih prepreka kroz koje će kupac teško sam proći. U prvom redu, za svaku nekretninu koju imamo u ponudi jamčimo da ima, kako se kolokvijalno kaže, "čiste papire", odnosno, urednu dokumentaciju. Ujedno, s našim smo kupcima od početnog do finalnog trenutka, dok i posljednji dokument ne bude riješen, a ključ nekretnine u njegovim rukama. Dakle, dok se ne obavi potpis ugovora i uknjižba.

Agencija Casa Vita Real Estate je iz Novigrada, a radi na području Istarske županije, koja je vrlo specifična po spoju tradicionalne i moderne arhitekture te po svim mogućnostima koje nudi za život ili bavljenje turizmom. Upravo zato je nužno uz sebe imati stručnjake koji poznaju mikrolokacije, karakteristike gradnje, specifičnosti svakog pojedinog područja i kako se kreću cijene nekretnina koje se na njima nalaze. Istra je naš dom, ovdje smo rođeni, i poznajemo je u dušu. Pa kada se to spoji s našim znanjima i maksimalno profesionalnom pristupu poslu, odgovor na pitanje koja je uloga agencije za nekretnine nameće se sam po sebi. Poslujući s nama nećete uz sebe imati samo profesionalce koji znaju svoj posao, već će naši agenti za nekretnine biti i vaši prijatelji koji vam žele najbolje, koji će vam olakšati čitav proces i zaštititi vas od svih nepoželjnih situacija.


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".