Top 5 nekretnina u Novigradu

Top 5 nekretnina u Novigradu

Istra postaje sve poželjnije mjesto za život ili bavljenje turizmom, a potražnja za nekretninama na ovom području stalno je u porastu. Razumljivo, jer je riječ o razvijenoj regiji koja se istodobno može pohvaliti bogatom poviješću i nenadmašnim prirodnim ljepotama. Novigrad je među najpoželjnijim lokacijama, stoga, kako bi vam olakšali potragu, donosimo top pet nekretnina s područja Novigrada iz naše ponude.

1. STAN U NOVOM, MODERNOM KOMPLEKSU

Rezervirajte već sada stan u kompleksu od devet modernih zgrada jedinstvenog dizajna, čija gradnja započinje pokraj mora na jesen ove godine, a useljenje se planira krajem 2022. U ponudi je fantastičan stan od 66,2 m2 kojeg krasi open space dnevni boravak s kuhinjom, a u njemu velike staklene stijene zahvaljujući kojima se interijer stapa s okolišem. No to nije sve. Ovaj stan ima posebnost koja oduševljava – iz njega se izlazi direktno na vlastito dvorište s bazenom. Naravno, tu je i parking te prostor za vanjsku kuhinju i roštilj. U cijelom stanu bit će postavljeno podno grijanje.

2. STAN S VLASTITIM, OGRAĐENIM DVORIŠTEM

Ako vam je pri odabiru nekretnine na prvom mjestu funkcionalnost, ovaj stan od 78 m2 će zadovoljiti sve vaše želje. Pritom ćete dobiti i nevjerojatan bonus – izlaz na vlastito ograđeno i uređeno dvorište od 90 m2. Uz tri sobe, stan ima i dodatnu prostoriju koja može poslužiti kao dodatna spavaća soba ili ljetna kuhinja, s obzirom da je direktno povezana s dvorištem. A želite možda i parkirno mjesto i vrtnu kućicu? Riješeno, jer s ovim stanom dobivate i to. Smješten je u mirnoj ulici, u blizini dječjeg igrališta, pa je idealan za rješavanje obiteljskog stambenog pitanja.

3. KUĆA S ODLIČNO ISKORIŠTENIM PROSTOROM

Na samo 2,5 kilometra od centra Novigrada i mora, smjestila se ova fenomenalna kuća čijih je 102 m2 savršeno raspoređeno. Spavaćih soba ima čak tri, sve su prostrane, a dvije od njih imaju zajedničku terasu. No glavna terasa nalazi se u prizemlju, na nju se izlazi iz dnevnog boravka, a s obzirom da je natkrivena i lijepo uređena, predstavlja savršen prostor za ugodne trenutke na otvorenom. Sve u svemu, radi se o iznimno kvalitetnoj kući na atraktivnoj lokaciji, koja je savršena za obiteljski život.

4. JEDNA KUĆA – DVA ODVOJENA STANA

Prednost ove kuće je što su se u 130 m2 smjestila dva zasebna stana, svaki na svojoj etaži. Prizemni stan ima 51 m2 i pripadajuću natkrivenu terasu od čak 31 kvadrata. Stan na katu je prostran, čak 79 m2, i uz dvije spavaće sobe krasi ga terasa s koje puca pogled na more. Ova nekretnina naprosto je idealna da u njoj živite, a ujedno i zarađujete, odnosno, da jedan prostor odaberete za život, i drugi iznajmljujete u turističke svrhe. Lokacija je sjajna – samo kilometar od centra grada i mora.

5. SNIŽENA CIJENA! STAN S KROVNOM TERASOM NADOMAK MORA

Novigrad je biser istarske obale, a želite li uživati u njegovim čarima u svako godišnje doba, evo jednog senzacionalnog stana koji je doista oličenje top nekretnine. Kvadratura stana je idealnih 62 m2, ali on ima još nešto istinski posebno – krovnu terasu od čak 55 m2 na kojoj je uređena ljetna kuhinja i udoban prostor za sjedenje. No posebna čarolija kreće s hladnijim danima, jer terasa se tada posve zatvara i pretvara u fenomenalan zimski vrt. Naravno, s nje se prostire pogled na ljepotu mora, koje je udaljeno samo 500 metara. Savršeno, zar ne?


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".