Dizajnerske vile vrhunac su jedinstvenosti u arhitekturi

Dizajnerske vile vrhunac su jedinstvenosti u arhitekturi

Kada se odluče za investiciju života, mnogi žele da to bude nešto arhitektonski posebno, unikat moderne gradnje. Dizajnerske vile prezentiraju svojim konceptom tu posebnost, i u njih je netko utkao svoje znanje i maštu, baš kao što se u umjetničkom djelu reflektira sav talent onoga tko ga je osmislio.

Iz ponude Agencija Casa Vita izdvajamo četiri dizajnerske vile, kojima je zajedničko obilježje moderna arhitektura, dok istodobno svaka od njih predstavlja zadivljujuću priču koja je specifična samo za to zdanje. Uživajte u njihovoj prezentaciji i svemu što predstavljaju, i neka upravo one budu vaša investicija života.

Nekretnina br.1

Pravi znalci, koji istinski žele doživjeti čar istarskih ljepota, često biraju lokacije u unutrašnjosti, koje su istodobno na nekoliko kilometara od mora. Brtonigla je jedna od takvih lokacija, a tamo se smjestila ova jedinstvena dizajnerska vila površine 211 m2, s četiri spavaće en suite sobe. U globalno poznatim dokumentarcima ili časopisima često se prezentiraju nekretnine s velikim staklenim plohama umjesto zidova, koje ljepotu okolne prirode puštaju da uđe u interijer. Upravo to je odlika i ovog zdanja modernog dizajna, koje je oplemenjeno prirodnim materijalima, poput drveta i kamena, a granica između interijera čistih linija, i savršeno uređenog eksterijera, toliko je tanka i profinjena da tvori savršenu i kompaktnu cjelinu. 

Nekretnina br.2

Kada se dizajner poigra s više stilova, i učini ih kompatibilnima s autohtonim istarskim elementima, kao što su kamen i drvene grede, nastane moderni arhitektonski unikat, baš poput ove luksuzne vile u okolici Poreča, s panoramskim pogledom na more. Vilu površine 288 m2 okružuje svojevrsna veranda L oblika sa željeznim stupovima, s koje stube, također željezne, vode na gornju etažu. Taj touch industrijskog dizajna vidljiv je i u interijeru, s tim što mekoću cijeloj priči daju brojni, topli tonovi smeđe, odajući snažan dojam luksuza i pomno biranih detalja. U ovoj su se nekretnini spojili komfor, elegancija i praktičnost, u doista jedinstvenoj priči koja nosi pečat posebnosti.

Nekretnina br.3

Gemoetrijske linije daju čistoću i profinjenost dizajna, a okolno zelenilo razigrava cijeli dojam u ovoj spektakularno lijepoj vili nadomak Poreča, koja se prostire na dvije etaže i 203 m2 prostora. Blagovaonica i dnevni boravak su u open space varijanti, dok se horizontalna staklena stijena doima kao ekran prema vanjskom svijetu i ljepoti prirode koja okružuje cijelo zdanje. Vila je obogaćena brojnim dizajnerskim detaljima, poput plutajućih stepenica koje iz blagovaonice vode na gornju etažu. Kompletan prostor opremljen je vrhunskim namještajem i tehnikom visoke kvalitete, a grijani bazen i sauna predstavljaju dodatni bonus luskuzu i udobnosti ove po svemu posebne vile.

Nekretnina br.4

Arhitektonsko remek djelo suvremene gradnje čeka vas u okolici Poreča, i izazivajući divljenje svojim jedinstvenim konceptom. Vila se zapravo sastoji od pet objekata međusobno povezanih hodnicima, kroz čije središte prolazi grijani bazen s termo prekrivačem. Prelazeći s prednje na stražnju stranu kuće, bazen se transformira u vanjski whirlpool. Ukupna površina vile je 250 m2, ali svaki kvadrat je doslovno svršen, do najsitnijeg detalja. Nekretnina je istodobno i energetski učinkovita, a konceptualno, vizualno, tehnički i arhitektonski, predstavlja savršenstvo, sam vrh ljestvice u svijetu nekretnina .

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".