Kupujući nekretninu s bazenom jednostavno ne možete pogriješiti

Kupujući nekretninu s bazenom jednostavno ne možete pogriješiti

Već godinama Istra nije destinacija koja turistima na raspolaganje daje samo sunce i more, već su tu, među ostalim, i odlični smještajni kapaciteti koji često nude nešto što je postao gotovo pa standard – bazen.

Investitori koji grade nekretnine u najvećem broju slučajeva u projektu žele i bazen, a takve su i želje kupaca. Bazen, jednostavno rečeno, pruža višu razinu boravka u nekretnini, i omogućava onome tko je u njoj da u svakom trenutku, okružen svojom privatnošću, uživa u blagodatima plivanja i sunčanja, a da pritom nije na javnoj plaži na kojoj je i mnoštvo drugih ljudi. Nekretnine s bazenima nisu poželjne samo za one koji kuću ili vilu kupuju kao turističku investiciju za daljnje iznajmljivanje, već mnogi kupci nekretnina žele kuću s bazenom za svoj obiteljski život. Dodatno, s današnjim tehnologijama korištenje bazena više nije ograničeno samo na tople dane, već postoje i grijani bazeni, koji omogućuju da ih se koristi u svako doba godine.

Ujedno, pojavio se jedan novi i vrlo poželjan trend, koji možete primijetiti u našoj ponudi nekretnina, i koji smo do prije nekog vremena gledali samo u filmovima. To su stanovi ili kuće u nizu koje imaju zajednički bazen za korištenje. Tako da možete biti vlasnik stana, i direktno iz njega izaći na kupanje i sunčanje ispod svog prozora. Ovaj koncept postoji od prije u zapadnim zemljama, a sada se sve češće pojavljuje i kod nas, kao vrlo poželjan.

Kupujući nekretninu uz koju ide i bazen jednostavno ne možete pogriješiti. A poželite li se mora i plaže, Istra je cestovno odlično premrežena, i iz bilo kojeg dijela unutrašnjosti za pola sata vožnje možete doći do mora.

Naravno, tu su i nekretnine, kojih imamo mnogo u našoj ponudi, koje su u neposrednoj blizini mora, a ujedno imaju i bazen, što je dvostruki bonus, jer imate na izbor sve ono najbolje što vam pruža ugodan i opušten boravak ili život.  

Prelistajte bogatu ponudu nekretnina agencije Casa Vita Real Estate, i nađite za sebe onu pravu – s bazenom.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".