Priobalje ili unutrašnjost? Obje opcije imaju vrhunske prednosti

Priobalje ili unutrašnjost? Obje opcije imaju vrhunske prednosti

Da je Istra već neko vrijeme među najpoželjnijim područjima za kupnju nekretnina, poznata je činjenica. A oni koji se odluče za kupnju kuće, vile ili stana na Istarskom poluotoku, moraju odlučiti hoće li odabrati nekretninu na obali ili u unutrašnjosti. Što može biti svojevrsna (pozitivna) dilema, jer obje opcije imaju svojih prednosti.

Život uz obalu nešto je što se ni sa čim ne može usporediti. Miris i energija mora opuštajući su, iscjeljujući, a nekretnina s pogledom na more znači da svaki dan možete imati one trenutke o kojima ljudi sanjaju cijelu godinu i zbog njih dolaze na ljetovanje – zalazak sunca uz čašu vina, jutarnja kava s pogledom na plavetnilo, relaksacija u pravom smislu riječi. Sve je popularniji i koncept kuća građenih na rubnim dijelovima mjesta i gradova u priobalju, koje pritom imaju i bazen. Tako da imate dvostruki izbor – možete dan provesti uživajući u vlastitom bazenu, ili za nekoliko minuta doći do plaže. Ujedno, važna je činjenica da nekretnine na obali ne gube na svojoj vrijednosti, baš naprotiv. Istra je svjetski poznata turistička destinacija, no unatoč velikom broju posjetitelja, ovdje nema one ekstremne gužve i ludila kao u nekim drugim mediteranskim zemljama. Ovdje se možete maksimalno odmarati i kada je sezona, a s druge strane, odlučite li se baviti turističkim iznajmljivanjem nekretnine, uspjeh vam je zajamčen. Jer od iznajmljivača sada dolaze informacije da su već bukirani za sljedeću sezonu.

Nekretnina Novigrad 

S druge strane, unutrašnjost Istre ima svoju, posebnu vrstu magije koju će mnogi staviti na prvo mjesto pri izboru. Netaknuta priroda, zelenilo, vinogradi, maslinici, posvemašnji mir u kojem se nalaze brojne vrhunske nekretnine u ponudi. Takav spoj zapravo znači da ćete cijelo vrijeme biti u dodiru s prirodom, ali i uživati sve blagodati i udobnosti i modernog života. Već je postao svojevrsni imperativ da kuće i vile u unutrašnjosti imaju i bazen, a sve je više prisutna i varijanta zgrada sa stanovima koje imaju zajednički bazen za korištenje. Unutrašnjost obiluje i brojnim zanimljivim sadržajima, šetačkim i biciklističkim stazama, seoskim domaćinstvima, šarmantnim konobama skrivenima u zelenilu... A poželite li se mora, gdje god da ste u unutrašnjosti doći ćete do njega za prosječno pola sata vožnje. Unutrašnjost Istre nudi predivne kuće i vile građene ili adaptirane u tradicionalnom, autohtonom stilu, ali i one suvremene, čistih linija. Za apsolutno svačiji ukus postoji ono što će mu u potpunosti odgovarati. I kada je turizam u pitanju, sve su traženiji smještaji u srcu poluotoka, praktički jednako kao na moru.

Nekretnina Buje

U ponudi agencije Casa Vita imamo vrhunske nekretnine, kako u priobalju, tako i u unutrašnjosti. Vi samo trebate odlučiti koja će opcija prevagnuti, s obzirom na vaše preferencije. No što god da odaberete, nećete pogriješiti. Bit će vam to najbolji odabir života.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".