S ulaganjem u nekretnine uvijek ste na dobitku

S ulaganjem u nekretnine uvijek ste na dobitku

Svima je jasno da se globalna kriza prouzročena pandemijom osjeti na svim životnim poljima, pa se sve češće spominje nadolazeća inflacija. Ekonomski stručnjaci i analitičari kažu da će najpogođeniji biti oni koji čuvaju novac, bilo u gotovini, ili u bankama, te savjetuju da se on preusmjeri u pametna ulaganja. Jedno od onih koje najviše preporučuju je ulaganje u nekretnine.

Mnogi su se na taj korak odlučili već tijekom 2021. godine, a taj će se trend nastaviti i ove godine, osobito u atraktivnim i poželjnim regijama kao što je Istra. Postoji nekoliko razloga zašto su nekretnine u samom vrhu najpoželjnijih investicija, osobito u kriznim vremenima. Nekretnine, naime, čuvaju vrijednost čak i za vrijeme trajanja inflacije, ističu stručnjaci. Njihova vrijednost ne može drastično pasti, nego baš naprotiv – pametno odabrana kuća, vila, stan ili poslovni prostor, s vremenom samo mogu dobiti na vrijednosti. Ujedno, ako se novac uloži u stambenu ili turističku nekretninu, ona ne samo da će sačuvati vrijednost, nego će cijelo vrijeme i donositi zaradu, s obzirom da se može iznajmljivati na dugoročnoj bazi, ili u turističke svrhe.

Istra je kao regija s vremenom postavila visoke kriterije po pitanju kvalitete nekretnina, pa tržište nudi doista iznimne kuće, vile i stanove na atraktivnim lokacijama. Istra je, dodatno, specifična po tome što praktički ne postoji područje ove regije koje nema svoj potencijal. Drugim riječima, koji god dio poluotoka odabrali, na dobitku ste. Život je jednako ugodan na moru i u unutrašnjosti, prosperitet se osjeti svuda, a i turisti su prepoznali prednosti i obale, i srca Istre.

Stoga, želite li mudro investirati te sačuvati i oplemeniti ono s čime raspolažete, kupite nekretninu u Istri. Naravno, jednako mudro trebate odabrati i agenciju za nekretnine koja će vam ponuditi ono najbolje s tržišta i cijeli proces učiniti maksimalno uspješnim. Pa u skladu s tim, odaberite Casa Vita Real Estate.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".