Vrijeme je za nekretninu okruženu mirom

Vrijeme je za nekretninu okruženu mirom

Kupujete stan ili kuću u Istri? Najprije vam možemo čestitati na najboljoj mogućoj odluci. A onda vam možemo pomoći, biti na usluzi te vas profesionalno i odgovorno provesti kroz cijeli proces.

Istra je vrlo specifična regija, s jedinstvenim kvalitetama na području cijele naše države. Ovo je područje za život po mjeri čovjeka, u kojem se savršeno isprepliću tradicionalno i moderno, ruralno i urbano, turizam i poljoprivreda, multikulturalnost i opuštenost. Stare kamene kuće, urbane vile, stanovi nadomak mora, nekretnine koje su ostvarenje snova. Sve to Istra ima i nudi, a uz pravu agenciju za nekretnine, bez stresa ćete ostvariti svoje snove.

Protekli period, u kojem smo prošli kroz epidemiju COVID-a, potencirao je ono što su ljudi i prije željeli, a sada im je to imperativ. Više nego ikada tražit će se nekretnine u miru i tišini prirode, kuće za odmor ili stanovanje koje nisu okružene gužvama karakterističnim za velike gradove, stanovi u mirnim zgradama s pogledom na more, bez masovnog turizma.

Kupnja nekretnina donosi nakon svega jedan novi trend, kroz koji se mir bez velike vreve cijeni više od svega. Turistički stručnjaci već su isticali da će sada znatno porasti potražnja za kućama za odmor i apartmanima koji mogu pružiti mir i svojevrsnu izoliranost. Jednako tako, mnogi će se, zbog nedavnih iskustava, odlučiti trajno živjeti na takav način.

I zato je upravo sada najbolji mogući trenutak da krenete u realizaciju kupnje nekretnine u Istri, koja ima sve spomenute prednosti. Osigurajte svoj mir za sva buduća vremena i sve nadolazeće scenarije. Agencija Casa Vita Real Estate tu je za vas, da zajedno prođemo kroz svaku etapu procesa kupnje vaše idealne nekretnine.

Nekretnine u ponudi:

https://casavita.hr/hr/realestate/535/kuca-250-m2-prodaja-porec

https://casavita.hr/hr/realestate/534/kuca-238-m2-prodaja-porec

https://casavita.hr/hr/realestate/249/kuca-246-m2-prodaja-porec-baderna

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".