Workation destinacija – kupite nekretninu u Istri i radite odavde

Workation destinacija – kupite nekretninu u Istri i radite odavde

Mnogi imaju snažnu želju kupiti nekretninu u drugom gradu, regiji ili državi, bilo za povremeni boravak, ili trajni život. Pritom se, naravno, otvara pitanje daljnjeg obavljanja posla, s obzirom na odlazak iz matične sredine, i zato je sve popularniji koncept workation destinacija, u koje spada i Istra

Rad izvan radnog mjesta, odnosno tvrtke, pomalo je uzimao zamah u zapadnom svijetu uz razvoj modernih tehnologija, a onda je došla pandemija kao glavna prekretnica. Pokazalo se da se nebrojeno poslova može obavljati online i bez odlaska u tvrtku, iz vlastite kuće ili stana, neovisno o lokaciji. Zaposlenici su tako dobili više slobode i fleksibilnosti, a poslodavci su se uvjerili da za uspješne radne procese netko ne mora nužno fizički biti prisutan u tvrtki. Istra je spremna za ovu varijantu, koja u prvom redu podrazumijeva snažan internet, pa sad na području Istarskog poluotoka možete kupiti nekretninu bez dvojbi i bojazni, jer iz nje možete obavljati i svoj posao, neovisno o tomu otkud dolazite. U Turističkoj zajednici Istarske županije već su isticali da se iznimno vesele workation gostima, jer je Istra workation destinacija 365 dana u godini. Dodatno su naglasili da ovdašnje okruženje još više može potaknuti nečiju kreativnost, jer nije isto stalno raditi u uredu, ili pak uz bazen, pod maslinom i s pogledom na more i vinograde.

Velike kompanije već neko vrijeme intenzivno rade na tomu da što više usvoje workation koncept, pa je Google, primjerice, prošle godine napravio eksperiment sa svojim djelatnicima te im, neovisno o godišnjem odmoru, ponudio još četiri tjedna workationa. Povratni rezultati bili su odlični, i nema sumnje da će ovakav način rada biti sve popularniji. 

Stoga, vidite li sebe u workation varijanti, ostaje vam samo odabrati pravu nekretninu u Istri. Pogledajte ponudu agencije za nekretnine Casa Vita Real Estate, i zasigurno ćete naći svoj idealan stan, kuću, vilu s bazenom...

Postanite i vi produktivniji djelatnik radeći iz vlastite nekretnine uz ljepote istarske prirode, mir, pogled na more i pozitivnu energiju kojom Istra obiluje.





Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".