Istra je cijele godine najpoželjnija turistička destinacija

Istra je cijele godine najpoželjnija turistička destinacija

Istra je ove godine oborila sve turističke rekorde, nadmašivši i onu najbolju do sad 2019. I ne samo da je ljetna sezona bila fantastično uspješna, nego je i u posezoni upravo Istra najpoželjnija turistička destinacija u cijeloj našoj državi.

Stručnjaci očekuju da će se ovaj trend nastaviti i u narednim godinama, što Istarski poluotok svakako istodobno čini i najzanimljivijom destinacijom za ulaganje u nekretnine. Neovisno o tomu odlučite li se za stan, kuću ili vilu, vrijednost te nekretnine samo će rasti. Podaci kažu da se u Istri svake godine u poboljšanje kvalitete usluge u turizmu ulaže oko 300 milijuna eura. To prepoznaju gosti iz svih krajeva svijeta, a rezultati su itekako vidljivi. Dakle, odlučite li se za biznis turističkog iznajmljivanja nakon kupnje nekretnine u Istri, uspjeh vam je zajamčen. Jer i sad, u danima listopada, mnogima su kapaciteti još uvijek popunjeni, restorani i kafići koji su inače radili samo u ljetnim mjesecima i dalje su otvoreni, a jesenski eventi bilježe veliku posjećenost. To je svakako pokazatelj da Istra turistički živi cijelu godinu, čemu se dugo težilo, a trud je svakako urodio plodom.

Dakle, ako želite kvalitetnu nekretninu koju ćete samo vi koristiti, a da vam destinacija pritom pruža prirodne ljepote i obilje zanimljivih sadržaja, odgovor je – Istra. Jednako tako, želite li svoj novac oplemeniti ulaganjem u nekretninu kojom ćete ostvarivati odličnu zaradu u turizmu, odgovor je opet – Istra.

Podsjećamo vas i na činjenicu da turistički uspjeh ove regije svakako prati i kvaliteta gradnje, pa su na tržištu dostupne doista iznimne vile, kuće i stanovi. I zato, pogledajte ponudu agencije Casa Vita Real Estate i pronađite onu pravu, koja odgovara vašim željama i planovima.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".