Svaki dio Istre ima svoje prednosti i top nekretnine, a mi vam ih nudimo

Svaki dio Istre ima svoje prednosti i top nekretnine, a mi vam ih nudimo

Istra – jedina, jedinstvena, nadaleko poznata i najpoželjnija hrvatska regija kad je kupnja nekretnina u pitanju. A to se preslikava i na sve dijelove Istre, jer svaki od njih ima iznimne karakteristike i prednosti koje će za nekoga predstavljati ostvarenje životnih snova. A mi vam predstavljamo pet istarskih mjesta i njihove posebnosti te ujedno i pet top nekretnina iz ponude Agencije Casa Vita, upravo na tim lokacijama. Uživajte u čitanju, i možda vas baš negdje u tekstu koji slijedi čeka vaša idealna nekretnina o kojoj ste oduvijek maštali.

MEDULIN

Jug Istre doista je čaroban. A najistaknutije turističko središte je Medulin, gradić s nešto više od šest tisuća stanovnika koji će vas naprosto oduševiti svojom pozitivnom energijom i živopisnošću. Medulin je prepun sadržaja – plaža, šetnica, hotela, kafića, restorana... U njemu život naprosto buja i svi se osjećaju ugodno, a cijela Medulin rivijera naprosto će vas oduševiti svime što na njoj možete vidjeti i doživjeti. Spomenimo samo famozni Rt Kamenjak, mjesto iznimne prirodne ljepote i nadaleko poznatih plaža, Arheološki park Vižula, Nacionalni park Brijuni do kojeg se plovi iz obližnje Fažane, događanja poput koncerata u starom rimskom kamenolomu, brojne biciklističke i pješačke staze u okolici... 

Nekretnina Medulin

POREČ

Krenimo dalje uz obalu prema sjeveru, jer tamo se smjestio Poreč, dugogodišnji biser istarskog turizma. Riječ je o gradu čija će vas stara jezgra oduševiti, dok istodobno Poreč ide putem rasta i razvoja, kao mjesto modernog življenja koje njeguje svoju kulturu i povijest. Ovo je tisućljetni grad okružen fantastičnim prirodnim ljepotama, a jednako je impresivna i gastro ponuda porečkog kraja koja je vrhunska i raznovrsna. Porečka rivijera može se pohvaliti predivnim plažama, i doista je riječ o gradu koji je iznimno pogodan za život ili odmor, ali i za investiranje ako se želite baviti turističkim biznisom.

Nekretnina Poreč

NOVIGRAD

Cijela zapadna obala Istre je zadivljujuća, ali Novigrad je doista nešto posebno. Gradić s toliko šarma da će vas na prvu oboriti s nogu i u vama probuditi osjećaj da se u njemu trajno nastanite ili barem redovito dolazite. Znate li da je ovo grad koji je u samom vrhu kad je u pitanju čistoća mora na ovom dijelu Mediterana? Jednostavno, Novigrad je grad po mjeri čovjeka u kojem nema masovnog turizma, živi se kvalitetno i moderno, a istodobno se njeguju tradicija i kulturna baština.

Nekretnina Novigrad

UMAG

Grad napretka, ugodnosti življenja, ljepote istarskog podneblja, sporta, kulture, turizma... Sve je to Umag, jedno od mjesta u Istri koje se može pohvaliti najintenzivnijim razvojem. Umag je grad u kojem je dostupno apsolutno sve, dok istodobno postoji i onaj ugođaj života karakterističan za manje sredine, što Umag čini jedinstvenim. On je mjesto nadaleko čuvenog ATP turnira, glazbenih festivala, vrhunske turističke ponude... Mjesto u kojem možete sve što poželite.

Nekretnina Umag

MOMJAN

I za kraj, uđimo u srce sjeverozapadne Istre, u slikoviti Momjan poznat po najboljem muškatu, starom kaštelu, ljepoti netaknute prirode, nenadmašnoj eno-gastro ponudi i predivnom gostoprimstvu tamošnjih ljudi. Momjan je općina koja spada pod grad Buje, naseljen još u rimsko doba, a danas poznat po ugođaju u kojem se čovjek i priroda svršeno sjedinjuju, u okruženju zelenila i brojnih vinograda karakterističnih za ovaj kraj. Jednostavno, Momjan je čista ljepota u kojoj je privilegija živjeti i boraviti.

Nekretnina Momjan




Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".