Istra je najbolji izbor za život ili bavljenje turizmom

Istra je najbolji izbor za život ili bavljenje turizmom

Kada govorimo o kućama za odmor, koje su danas jedan od imperativa hrvatskog turizma, možemo reći da je u posljednjih deset godina njihov koncept zaživio i razvio se upravo na Istarskom polutoku. Uz apartmanski, hotelski i kamp smještaj, Istra je preoznatljiva upravo po kućama za odmor.

Diljem cijelog poluotoka posljednjih su godina niknule prekrasne nekretnine koje spajaju moderan način življenja s istarskom tradicijom, a trend kupnje, prodaje i izgradnje, i dalje je uzlazan. Jednako tako, mnogo se ulaže i u apartmane i stanove. Ne čude takvi podaci, jer Istra je posebno podneblje. Ovdje se beskrajno cijeni ono povijesno i ruralno, pa su Istrijani našli savršen način da tu priču spoje s potrebama modernog čovjeka. S obzirom da je riječ o najrazvijenijoj hrvatskoj regiji, posjedovati kuću, stan, apartman ili vilu u Istri, san je mnogih. I takva vrsta ulaganja predstavlja neizreciv potencijal, koji vlasniku nekretnine može pružiti višestruke dobiti.

Nekretnina Grožnjan

Ugodan i miran život u razvijenom okruženju oko kojeg se prostire netaknuta priroda, ili odličan alat za turistički biznis, koji u Istri već godinama cvate. Prošle godine Istra je zabilježila više od 4,6 milijuna gostiju, i svakako je važno napomenuti da ovo nije regija koja živi samo u ljetnim mjesecima. Unutrašnjost Istre razvija se sve više, a posjetitelji i turisti u srce polutoka dolaze čitave godine.

Djelatnici agencije za nekretnine Casa Vita Istru poznaju u dušu, svaki grad, svako selo, sve potencijale koje nudi određeni kraj ove prelijepe regije. U iznimno bogatoj ponudi nekretnina agencije, doista se može pronaći onaj pravi izbor za svakoga, ovisno o tomu kakve su nečije preferencije, kakav život planira voditi, ili kojim oblikom turizma se želi baviti.

Snaga Istre svakoga je dana sve veća, baš kao i njezini razvojni kapaciteti. Stoga je ulaganje u nekretninu na ovom području jedan od najboljih životnih poteza koje možete povući.

Nekretnina Motovun

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".