Građevinska zemljišta s građevinskom dozvolom u Istri

Građevinsko zemljište za prodaju, Motovun , 550 000 €

Ovaj jedinstveni arhitektonski podvig, projektiran je da prati oblik tadašnjeg Kasterna, što znači vrlo bogato, sa tornjevima koji se ističu u centralnom dijelu objekta, a opet da je sve podređeno današnjim zahtjevima tržišta- moderno, ugodno, luksuzno. Parcele su smještene na lijepom brežuljku, na 460 m nadmorske visine, s pogledom od 360 stupnjeva prema zelenom istarskom krajoliku sa jedne strane, te Učki sa druge strane. U vrlo mirnom mjestašcu Kaščerga, odnosno cak malo izdvojeno i od samog mjesta, što parcelama daje vrlo miran i intiman ambijent. Spomenute parcele se nalaze uz slabo prometnu cestu, ali se od istih izdiže nekoliko metara što još više pridonosi miru i intimi.
Prizemlja su zamišljena kao prostrani otvoreni dnevni boravci, kuhinje, blagavaonice koje su sa više staklenih stijena povezane sa vanjskim dijelom gdje se nalaze prekrasni bazeni u više nivoa. U tom prizemnom dijelu se nalazi i wellness. Spavaći dio je zamišljen u "tornjevima" na prvom i drugom katu, u šest spavaćih jedinica, svaka sa pripadajućom kupaonicom. Iz „tornjeva", osim prekrasnog pogleda prema vanjskom krajoliku, zamišljen je pogled prema unutra na zeleni ekstenzivni krov kojim su prekrivene prve etaže. Ukupan interijer je zamišljen vrlo moderno, a da i dalje prati temeljne ideje istarskog kraja.

Na građevinskim parcelama od 1.370m2, 1.265m2 i 1.239m2 ishodovane su građevinske dozvole za obiteljske kuće od 410 m2 bruto površine, s grijanim bazenom od 56m2 bruto površine.
Svi su troškovi plaćeni, a graditi se može početi odmah.
Vlasnik posjeduje sve ponude za dovršetak izgradnje, uključujući i hortikulturu i uređenje interijera.
Predviđena je gradnja kuća katnosti P+2, sa velikim dnevnim salonom i kuhinjom, wellness/sauna zonom, te sveukupno 6 spavaćih soba (2 master spavaće sobe), svaka sa svojom kupaonom.
Po kućama je predviđeno podno grijanje spojeno na dizalicu topline, dok je hlađenje projektirano ventilo konvektorima.
Predviđena je i instalacija za fotonaponsku elektranu (solarni paneli) za proizvodnju električne energije.
Prilaz je sa asfaltiranog puta ispod kojeg je i kanalizacijska infrastruktura.
Na parcelama je predviđeno po 4 parkirnih mjesta.
Hortikultura je vrlo važna za čitav projekt, jer je osmišljena kako bi kući pridala još veću dozu privatnosti i učinila boravak na otvorenom još ugodnijim, a pomno se pazilo da se odabere bilje i raslinje karakteristično za istarsko podneblje. Iz tog razloga je predviđen i zeleni krov na kući.
Pored bazena se nalazi barbeque area, „fire pit“, koji je ukopan, tako da u sjedećem položaju čovjek ima osjećaj da je u bazenu.
Interijer je pomno osmišljen, a postoje i razne varijacije na temu.
Cijena ova 3 zemljišta s plaćenim svim davanjima, ishodovanom građevinskom dozvolom, te svim potrebnim ponudama za dovršetak izgradnje i opremanja, stoji 550.000,00 EUR.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nam se obratite!

Osnovne informacije

  • Šifra objektacsv-916
  • Prodajna cijena 550 000 € (4 143 975 kn)
  • LokacijaMotovun (52424)
  • Kvadratura3 874,00 m2
  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Električni priključakNa terenu
  • Priključak vodeNa terenu

Moguća namjena

  • Stambeno
  • Za turizam
  • Obiteljska kuća

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktiraj agenta

Miloš Šverko
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".